Search
 

Blog

Aprofita la tardor per nodrir els cabells

Abans de l’arribada del fred intens, és aconsellable aportar nutrició als cabells. Uns cabells que venen d’uns mesos d’un cert càstig produït per les rutines de l’estiu. L’aigua, el sol, el clor… aporten desgast als cabells i, per tant, una vegada superats els mesos d’estiu, aquests demanen nutrició.

El que et recomanem és que demanis hora per fer-te un bon diagnòstic, ja que és l’eina que ens permet saber en quin moment es troben els teus cabells i, per tant, poder-te orientar en els tractaments més adequats per recuperar-ne la màxima esplendor. Et recordem que aquesta sessió de diagnòstic és gratuïta i, per tant, només et cal trucar-nos i demanar hora.

Dir que has llegit aquesta notícia, té premi
Fins al 30 de novembre, si ens truques o ens envies un WhatsApp per demanar hora per fer-te un servei (en queda exclosa la sessió de diagnòstic) i ens dius que has llegit aquesta notícia, t’obsequiarem amb la nutrició que fem després de rentar. T’aplicarem un producte que t’ajudarà a nodrir els teus cabells i, per tant, a tenir-los més sans.