Search

RE7 bàsics

Rentar i assecar

D’ahir, d’avui i de sempre. Un servei bàsic que et permet lluir els cabells amb el màxim atractiu. Per assistir a un esdeveniment d’empresa, a un sopar de compromís o per al dia a dia, a RE7 et proposem un rentat amb els productes adequats al teu tipus de cabells i un assecat informal o més formal que ressalti la bellesa dels teus cabells.

Tallar

Sanejar-los, aconseguir que creixin més forts, donar-los una forma diferent… aquests són alguns dels motius de tallar els cabells. Tant si optes per una gran cabellera com per un cabell ben curt, és molt recomanable tallar-lo periòdicament i deixar-lo créixer més valent.

A RE7 t’escoltem i t’assessorem en funció dels teus gustos i de la teva morfologia facial. Volem sempre estiguis fantàstica!

Color

La moda, l’edat, les estacions de l’any… són alguns dels factors que poden influir en la decisió d’aplicar coloració als teus cabells. Hi ha una tècnica per a cada necessitat.

El bany de color aporta força i brillantor als cabells. Pots utilitzar-ho només per intensificar el teu to natural, sense canviar d’imatge o per aportar petits tocs de reflexos naturals. S’aplica de manera molt senzilla i l’efecte dura entre 4 i 5 setmanes.

El tint aporta molta brillantor als cabells. Amb el pas dels dies, apareixen arrels antiestètiques que hauràs d’anar retocant cada 30 dies, aproximadament. Si vols, pots optar per tints sense amoníac.

Californianes, balayage… són alguns dels noms amb els quals s’identifiquen diferents tipus de reflexos, sempre amb l’objectiu de donar llum als cabells i, per tant, un to més clar que el color naturals dels cabells.

Forma

La primavera i l’estiu són les dues èpoques de l’any en que ve més de gust donar forma als cabells. Amb l’aigua i el sol la majoria busqueu ser pràctiques i per això a RE7 us ajudarem a trobar el modelat que més s’adapti al vostre estil i als vostres cabells.

Regala RE7!

Pots regalar qualsevol d’aquests serveis a qui més estimis. Truca’ns o vine a RE7 i et prepararem el millor obsequi!

Reserva la teva hora. Com?