Search

RE7 casa

Volem que sempre puguis lluir els millors cabells, per això et proposem que vinguis a fer-te un diagnòstic i d’aquesta manera, tinguis la informació i els productes adequats per fer-ne el manteniment a casa.

El diagnòstic és l’essència per tenir sempre els cabells en perfecte estat, ja que cada tipus de cabells i cada tipus de cuir cabellut té unes necessitats específiques i només analitzant-ho és possible oferir les millors solucions.

Per exemple, si vas habitualment a la piscina (hivern i estiu) segurament els teus cabells necessitaran protecció i molta nutrició. Per tant, un assessorament personalitzat et permetrà saber quin és el millor protector i la millor crema i/o mascareta nutritiva per a tu.

Si et rentes els cabells diàriament, és fàcil que després del diagnòstic et recomanem una nutrició extra per als teus cabells. També podem assessorar-te si t’allises els cabells de forma habitual, si utilitzes l’assecador cada dia, si fas esport, si tens picors repetides en el temps…

En definitiva, el treball conjunt que puguem fer -nosaltres a la perruqueria i tu a casa- és la millor opció perquè sempre llueixis uns cabells fantàstics.

Només cal que demanis hora i et dedicarem el temps necessari, perquè sàpigues com tractar els cabells a casa.

Regala RE7!

Pots regalar qualsevol d’aquests serveis a qui més estimis. Truca’ns o vine a RE7 i et prepararem el millor obsequi!

Reserva la teva hora. Com?