Search

RE7 festes

Un pentinat per a cada ocasió. Seguim les tendències i us oferim les novetats en recollits i pentinats per a festes. Una comunió, un casament, una festa d’aniversari, un sopar d’empresa… qualsevol moment és adequat per donar una forma diferents als teus cabells per sentir-te especial.

Amb l’objectiu d’aconseguir exactament el que tu imagines, per a comunions i casaments, fem una sessió prèvia per conèixer els teus gustos i fem les proves necessàries fins a aconseguir el resultat òptim.

….

Núvies

Si estàs preparant el dia més especial de la teva vida, això t’interessa. Pots optar entre la plata i l’or:

RE7 plata

Dos mesos abans de la boda, et fem un diagnòstic dels teus cabells i et proposem un tractament capil·lar per donar-li textura. Dues setmanes abans, et fem un ritual de nutrició per aconseguir uns cabells sans i brillants. Dos dies abans, et fem un ritual per relaxar-te i arribar el dia amb un aspecte magnífic. El dia del casament, et fem el recollit escollit i provat.

RE7 or

Tres mesos abans de la boda, et fem un diagnòstic dels teus cabells i et proposem un tractament capil·lar per donar-li textura. Quatre setmanes abans, et fem un ritual de reparació profunda per preparar els cabells i dues setmanes abans, un de nutrició per aconseguir uns cabells sans i brillants. Dos dies abans, et fem un ritual per relaxar-te i arribar el dia amb un aspecte magnífic. El dia del casament, et fem el recollit escollit i provat.

Regala RE7!

Pots regalar qualsevol d’aquests serveis a qui més estimis. Truca’ns o vine a RE7 i et prepararem el millor obsequi!

Regala RE7!

Pots regalar qualsevol d’aquests serveis a qui més estimis. Truca’ns o vine a RE7 i et prepararem el millor obsequi!

Reserva la teva hora. Com?