Search
 

Blog

Prepara els cabells per l’estiu

Us pot semblar que encara falten dies, però l’estiu és a la cantonada i és recomanable començar a preparar els cabells per aquesta nova estació. Cal tenir en compte que més o menys tots ens banyem a piscines i platges, de manera que els cabells poden patir l’agressió del clor i/o del sol.

Per aquest motiu us recomanem combinar un tractament a RE7 amb un tractament que podeu fer a casa. Pel que fa al tractament professional, podeu optar per un ritual de nutrició, amb l’objectiu de nodrir el cuir cabellut i enfortir els cabells. I, a casa, continuar la cura dels cabells utilitzant la gamma ‘Soleil’ de Kerástase.

Abans de l’exposició al sol, seria recomanable que us apliquéssiu Micro-Voile Protecteur, un esprai protector per als cabells que ajuda a reduir el risc de fotodegradació i és antiencrespament.

Després del sol, seria recomanable que féssiu el bany dels cabells amb Bain Après-Soleil, un xampú creat especialment per compensar els efectes de la deshidratació, deixar els cabells hidratats i donar-los un aspecte radiant.

I, finalment, per reparar els cabells danyats, us proposem utilitzar LaitRichesse, una crema nutritiva amb un efecte suavitzant. Aconsegueix que els cabells obtinguin un tacte sedós i un acabat brillant.

Gaudiu de l’estiu i lluïu els millors cabells!